Все про BenQ (BenQ-Siemens)Вс, 28.04.2024, 13:55
[ · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: alximik, DIEmens, SlaYeR1992  
Форум » Все про BenQ (BenQ-Siemens) » Патчі для EF81/SXG75 & E71/EL71 » Правила по установці патчів (читайте уважно, щоб зрозуміти)
Правила по установці патчів
GreenBuckДата: Вт, 21.08.2007, 19:20 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 441
Репутація: 23  ±
Статус: Офлайн
Для того, щоб на ваш еф81 встановити патчі, то необхідно для початку встановити фірмові драйвера на диску. Після того як стандартні програми з диску побачать телефон, то можна приступати до патчингу.Для патчингу треба кабель, телефон, патч, програму Brew mobile comander (викладу пізніше) і прямі руки biggrin . Фактично патчі являють собою заміну *.bar файлів. Дані файли знаходяться в прошивці, а тому діставати їх треба за допомогою програми в режимі Brew. Режим Обекс використовується для скидання файлів на телефон/флешку. Ігри також встановлюються в рехимі брю (Brew). Отож унастройках програми виставляємо потрібні порти. Режим обекс наприклад в диспетчері пристроїв (На компютері в панелі керування) називається сіменс мобайл фоун, а в режимі брю діагностік інтерфейс. Якщо ж ви диспетчером задач не користуєтесь з якихось причин, то просто натисніть автотест і програма сама знайде порти. Як правило брю на один ком порт вище обекса. Коли пристрої знайшло (вискочить повідомлення), то можна сміливо інсталювати ігри (В правому вікні вибираєте jar-ку гри і правою кнопкою натискаєте на неї; далі наводите на інстал і натискаєте. Все... гра інсталюєть. Після встановлення гри програма запропонує перезавантажити телефон. Перезавантажувати чи ні-вибір ваш, але гра запрацює лише після перезавантаження ). Щоб активувати тему поступаємо так само як з грою-навели натисли інстал і чекаємо. Теми, як і ігри і патчі встановлюються після установки. Для установки патча треба просто у папці вказаній у рекомендаціях до патча замінити файлик на пропатчений.

шукаю бітмейкера

Раніше був під ніком Patriot, тепер GreenBuck. Не плутаємо мене із кимось.

Форум » Все про BenQ (BenQ-Siemens) » Патчі для EF81/SXG75 & E71/EL71 » Правила по установці патчів (читайте уважно, щоб зрозуміти)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Designed by Patriot © 2024