Хіп-Хоп...
|
|
GreenBuck | Дата: Вт, 21.08.2007, 15:41 | Повідомлення # 1 | Admin Група: Адміністратори | Для всіх шанувальників цього жанру присвячується. Музику на дану тематику раджу качати з сайту www.zaycev.net-у них найповніший архів музики (на мою думку)
шукаю бітмейкера Раніше був під ніком Patriot, тепер GreenBuck. Не плутаємо мене із кимось. | | |
|
GreenBuck | Дата: Вт, 21.08.2007, 15:42 | Повідомлення # 2 | Admin Група: Адміністратори | А яких виконавців ви слухаєте?
шукаю бітмейкера Раніше був під ніком Patriot, тепер GreenBuck. Не плутаємо мене із кимось. | | |
|
GreenBuck | Дата: Ср, 29.08.2007, 15:31 | Повідомлення # 3 | Admin Група: Адміністратори | Ось усім бажаючим трек Смоукі -Мо. Сам не слухав, та відгуки про нього дуже позитивні. Скачати пісню: http://www.smokymo.ru/_Files/15.mp3
|
GreenBuck | Дата: Вс, 04.11.2007, 20:05 | Повідомлення # 4 | Admin Група: Адміністратори | Мдя, смокі-мо виявився фігньою, як на мене. А тому качайте українські реп-батли: http://www.vovazilvova.net/forum_mp3/viewforum.php?f=3
|
Snopp_Dogg | Дата: Вс, 11.11.2007, 00:10 | Повідомлення # 5 | Група: Користувачі | FUCK OFF лутше діджеїв послухати ))) :lol: Добавлено (11.11.2007, 00:10) --------------------------------------------- НАПРИКЛАД КАЗАНТІП ВІН РУЛЬНИЙ ))) | | |
|
GreenBuck | Дата: Вс, 11.11.2007, 00:14 | Повідомлення # 6 | Admin Група: Адміністратори | Усне попередження! Ще раз таке буде-20 процентів бана вліплю! Snopp_Dogg, я ж твій друг. Ти шо сцука о***їв? ТИ ж зі мною репачки писати мав!
|
Snopp_Dogg | Дата: Вс, 11.11.2007, 10:45 | Повідомлення # 7 | Група: Користувачі | Я просто пожартував Репу Респект і Уважуха | | |
|
GreenBuck | Дата: Пн, 12.11.2007, 00:55 | Повідомлення # 8 | Admin Група: Адміністратори | Snopp_Dogg, так би й зразу Бо я ж знаю твій реперський зад
|
Nemajeure | Дата: Вт, 25.12.2007, 15:33 | Повідомлення # 9 | Група: Користувачі | Действительно.. Вова Зи львова любому нос утрет.. сначала он убрал Смоки..в очереди Ву танг клан, Др.Дрэ, D-12... | | |
|
dimon93 | Дата: Вс, 30.12.2007, 22:06 | Повідомлення # 10 | Група: Модератори | Ну это ты брат загнул...До Dr.Dre ему еще пахать и пахать Но читает он хорошо,не то что некоторые...
Siemens - был,есть и будет! A55-->S75-->C65-->EF81 Злостным оффтоперам просьба не беспокоить - модер тоже человек,любит поспать... | | |
|
WisDooM | Дата: Вс, 13.01.2008, 17:03 | Повідомлення # 11 | Група: Модератори | Послушайте темку моего друга. Добавлено (13.01.2008, 17:03) --------------------------------------------- если чё не так то все дружно меня простите я ещё в вашем языке не очень.
Когда игр много это не счатье, СЧАСТЬЕ - Когда игр очень много!!! | | |
|
dimon93 | Дата: Вс, 13.01.2008, 18:17 | Повідомлення # 12 | Група: Модератори | WisDooM, че-то у него с голосом даже для рэпера хреновато...А так довольно неплохо.
Siemens - был,есть и будет! A55-->S75-->C65-->EF81 Злостным оффтоперам просьба не беспокоить - модер тоже человек,любит поспать... | | |
|
GreenBuck | Дата: Вс, 13.01.2008, 20:33 | Повідомлення # 13 | Admin Група: Адміністратори | WisDooM, послухав... Нууу.... Голос у нього одразу мені нагадав Капу-теж дууууже прокурений. Мінусок сподобався, мінусок прикольний, але при такому голосі... Ну в цілому сподобалось... Порадь лише другу поменше смалити цигарки жи ганджу... Трек батловий? Мінусок твій?
|
WisDooM | Дата: Вт, 15.01.2008, 00:30 | Повідомлення # 14 | Група: Модератори | Нет писал не я? Но могу и лучше...
Когда игр много это не счатье, СЧАСТЬЕ - Когда игр очень много!!! | | |
|
GreenBuck | Дата: Вс, 24.02.2008, 22:56 | Повідомлення # 15 | Admin Група: Адміністратори | Nemajeure, хехе, нахера обсирати мене на форумі харківському? Ти думаєш шо я лох? то скажи мені це в обличчя, сука!
|