Windows проти всіх
|
|
GreenBuck | Дата: Вт, 21.08.2007, 18:47 | Повідомлення # 1 | Admin Група: Адміністратори | Майкрософт разом зі своїм дітищем Віндовсом окупувало більшість комп'ютерів у світі. На цій платформі випускаються ігри, програми, під неї адапттуються пристрої. Якби Майкрософт дав решті фірм, які випускають операційні системи оговтатися, то мабуть ми б отримали достойних конкурентів. Власне, гадаю, що якби драйвера до різних пристроїв (сканера, принтера, відюшки) йшли б на лінуксі, то напевне перейшов би на нього. За те, що менше глючить. А якою операційною системою користувалися б ви?
шукаю бітмейкера Раніше був під ніком Patriot, тепер GreenBuck. Не плутаємо мене із кимось.
Повідомлення відредагував Patriot - Вт, 21.08.2007, 18:52 | | |
|
teryoha | Дата: Ср, 31.10.2007, 18:12 | Повідомлення # 2 | Група: Користувачі | на даний момент багато виробників постачають паралельно драйвера як для віндовса так і для лінукса. Невідстроєний лінукс глючить не менше віндовса. Щодо ігр то через віне на лінуксі запускається багато ігр під вінду. А так якщоб було трохи більше вільного часу для вивчення лінукса то ставив би убунту | | |
|
GreenBuck | Дата: Ср, 31.10.2007, 18:19 | Повідомлення # 3 | Admin Група: Адміністратори | Quote (teryoha) якщоб було трохи більше вільного часу для вивчення лінукса то ставив би убунту Та я теж так думаю, а часу нема і того користуюсь віндою. Ще, як уже про глючки мова пішла, то для швидкої і безглючної роботи поставив би СП3 Game Edition or WinXPMini. Вони обрізані, та в них є все, що треба, а якшо чогось нема-то можна і доставити.
шукаю бітмейкера Раніше був під ніком Patriot, тепер GreenBuck. Не плутаємо мене із кимось. | | |
|
sls | Дата: Ср, 14.11.2007, 16:56 | Повідомлення # 4 | Група: Користувачі | была xp sp2 en, сейчас vista x86 ultimate en, FreeBSD 6 stable - это постоянно. иногда для разнообразия ставлю всякие новинки вроде леопарда, но больше чем на день интереса не хватает, как правило.
N70, BS EF81 svn 58, ZTE H500 (cdma+gsm) | | |
|
Conqueror | Дата: Пт, 14.12.2007, 00:16 | Повідомлення # 5 | Група: Користувачі | Буду скоро переходить на Linux (Mandriva), а пока Windows XP SP2...
www.world4us.moy.su | | |
|
N1ghtmare | Дата: Пн, 17.12.2007, 12:43 | Повідомлення # 6 | Група: Користувачі | Знаете.. А мне и ХРюши сп 2 хватает.. Немного софта и реальный закос под висту со всеми мелочами, иконками, прозрачностью... Мб в будущем буду юзать линю...
[url=http://ness-team.ru/][img]http://i005.radikal.ru/0711/1c/978123bcf196.gif[/img][/url] [color=red][i]Attends toi dans tiens rves... Tien Cauchemar[/i] ;D[/color] | | |
|
WisDooM | Дата: Ср, 26.12.2007, 22:47 | Повідомлення # 7 | Група: Модератори | vista норм но глючит. а те кому хочется чего то нового то ставте Aston Не пожалеете
Когда игр много это не счатье, СЧАСТЬЕ - Когда игр очень много!!! | | |
|
Mike | Дата: Вс, 06.01.2008, 02:59 | Повідомлення # 8 | Група: Користувачі | WisDooM, что за Астон? У меня две оси - Лонгхорн 4074 и Виста СП1 - не жалуюсь, особенно лонгхорн прикалывает - это между ХР и Вистой, интерфейс рулить у лонгхорна. Кому нужен он - попробовать могете- могу дать ссылку... | | |
|
WisDooM | Дата: Вс, 13.01.2008, 13:39 | Повідомлення # 9 | Група: Модератори | Астон заменитель рабочего стола... жрет меньше + куча классных тем. Кому надо пишите на мыло скину.
|
GreenBuck | Дата: Вс, 13.01.2008, 20:48 | Повідомлення # 10 | Admin Група: Адміністратори | WisDooM, мені треба... Але може потім на новому ресурсі викладеш...
шукаю бітмейкера Раніше був під ніком Patriot, тепер GreenBuck. Не плутаємо мене із кимось. | | |
|
WisDooM | Дата: Вс, 13.01.2008, 23:49 | Повідомлення # 11 | Група: Модератори | Всмысле ресурс менять будешь???????????
|
GreenBuck | Дата: Пн, 14.01.2008, 00:25 | Повідомлення # 12 | Admin Група: Адміністратори | WisDooM, ні, буде ше один!
|
WisDooM | Дата: Вт, 15.01.2008, 01:01 | Повідомлення # 13 | Група: Модератори | А смысл????? Этот итак стал одним из самых популярных (я так думаю).
|
sanchey | Дата: Сб, 09.02.2008, 00:54 | Повідомлення # 14 | Група: Користувачі | у мене дві системи: вінда і лінукс, а ще десь валявся макінтош ж3-тій з ОС 10.... .
"я не волшебник, я только учусь" Don't worry, be happy... :)
Повідомлення відредагував sanchey - Сб, 09.02.2008, 00:55 | | |
|
DIEmens | Дата: Пт, 14.03.2008, 20:01 | Повідомлення # 15 | Група: Модератори | я юзав ХР, 3 дні назад поставив УБУНТУ 7.10. супер!!! на віндовз більше не хочу=) ЗІ: з інтернетом стільки мороки було... налаштував лише в режимі роутера...
_ | | |
|