"Сюрпризи" операторів
|
|
GreenBuck | Дата: Вт, 10.06.2008, 13:25 | Повідомлення # 1 | Admin Група: Адміністратори | Вирішив написати статтю про обман операторами нашого довірливого населення. Першим мені під гарячу руку попавсяч оператор UMC (нині MTS). Оператор із добрим покриттям по Україні, який працює на ЗАСТАРІЛІЙ апаратурі і має (окрім стандарта 900/1800) ше й застарілий 850. Єдине шо в нього знайшов доброго-то інет. Стабільний, швидкий але теж дорогий. Плата за місяць 100 грн і після того 1 коп/за мегабайт. ДОРОГО. Про контрактних абонентів і препейду: обман постійний.... гроші неясно за шо начисляють і притому все це АРГУМЕНТОВАНО платіжками, які надходять абонентам контракту. Київстар... Ну шо сказати... Почнемо із плюсів: добре покриття, нові акції... Мінуси: акції невідомо звідки виникають і невідомо куди зникають-ви можете мати пакет одного тарифу, а звонити уже по іншому-той уже встигли скасувати. Інет-дорожче ніж у МТС, менша швидкість, але стабільний. 5 грн/день+10 коп за метр. Лайф.... Оператор лайф можна охарактеризувати одним словом: дармове лайно. Тарифи на дзвінки у мережі найнижчі із усіх операторів, проте! тариф "вільний лайф" треба поповнювати на 25 грн щомісячно тариф "50 коп на всі" дзвінки задорого. І хоча станції лайфа стоять на новій апаратурі працює лайф відстійно-постійні перебої в звязку-викидання після 30 хв розмови. Дозвонитись часом із одного мікрорайона в інший не можна... Мовчу про місця де сигнал є лише 1-2 палички.... Інет від лайфа: ці сволоти підняли нещодавно на нього ціну. Інет нереально тормозить і явно не вартий своїх грошей-візьміть краще МТС або ді джус Тарифи на інет-27,50 за 100 метрів. НІКОЛИ не беріть-бо з такою якість навіть свої 100 метрів не качнете. Білайн Оператор, що прийшов відносно недавно і вже встиг завоювати чималу аудиторію... Оператор, на якого я підробляю промоутером... Король обману... Якість-там де є покриття відмінна. Покриття є не скрізь Я не буду зараз згадувати його старі тарифи типу західний, говорун, і тд і тп-досить калу і без того. ПОчнемо із мегапопулярних тарифів: "Тариф 29" Страшний обман. Перша хвилина розмови по тарифу-59 копійок, з другої по 29 У пакеті можна активувати звінки на 9 номерів білайн (улюблених) по 0. Але і тут обман: крім суми активації (3 грн за актив "улюблених номерів"+1 грн за кожен номер) ви за 1шу хвилину розмови будете платити 29 копійок. Порівняно з лайфом (його "вільним") явні подвижки: хоча йдуть гроші, але: не вибиває, якість відмінна. Сам таким користувався. Інет дорогий "Тариф Безліміт у мережі" Подвійний обман За 1 хвилину в мережі плата 10 копійок Поза мережею-70 коп/хв без плати за зєднання. смс, ммс-класичні ціни "Тариф максимальний" Дивитесь телевізор? "Справжній безліміт", чули фразу? БРЕХНЯ! "500 хвилин" чули фразу? БРЕХНЯ! А тепер слухаємо правду від людини, яка ці стартові і впарює-себто від мене. Ціни: 100 грн за пакет-50 грн на рахунку Вартість на день 6 грн (офіц 5,95) (з ПДВ, без ПФ) А тепер про безліміт, бл*: 490 хвилин на день на білайн 10 хвилин на лайф 100 хвилин на київстар 100 хвилин на МТС 100 хвилин на домашні 100 хвилин на решту операторів. Здивовані? я ТЕЖ! поясню тепер чому лише 10 хвилин на лайф:все дуже просто: леді лайф (бонуси 50 коп/хв за вхідний із іншого оператора) за які мождна купувати шмотки. Моя порада відносно мобільного звязку: не вірте рекламі по тв і допитуйте промоутерів як гестапо. Перед використанням певного тарифу УВАЖНО прочитайте текст, надрукований маленьким знизу.
шукаю бітмейкера Раніше був під ніком Patriot, тепер GreenBuck. Не плутаємо мене із кимось. | | |
|
Lara | Дата: Вт, 10.06.2008, 13:36 | Повідомлення # 2 | Група: Довірені | а про ютел? | | |
|
GreenBuck | Дата: Вт, 10.06.2008, 13:48 | Повідомлення # 3 | Admin Група: Адміністратори | Lara, ше не дістались ми до нього пишіть, якшо маєте шо про нього сказати.
шукаю бітмейкера Раніше був під ніком Patriot, тепер GreenBuck. Не плутаємо мене із кимось. | | |
|
Lara | Дата: Вт, 10.06.2008, 14:06 | Повідомлення # 4 | Група: Довірені | Чула, що зараз КС пропонує нову послугу - «Интернет 3G»,-швидкість 3,6 Мбит/с Щомісячна сплата-50 грн На обєм -600 Мб Більш цього об'єму -0,15 грн Все це результат співробітництва з Укртелекомом. Для підключення потрібно укласти тіпа угоду... GreenBuck, щось знаєшь про це? Гадаю,мож варто буде спробувати....? | | |
|
GreenBuck | Дата: Вт, 10.06.2008, 14:13 | Повідомлення # 5 | Admin Група: Адміністратори | Lara, спробувати варто, але одразу негативна риса: покриття.
|
DIEmens | Дата: Вт, 10.06.2008, 17:52 | Повідомлення # 6 | Група: Модератори | Quote (GreenBuck) але одразу негативна риса: покриття. не знаю що про покриття, але в моєму забитому селі ловдять всі оператори окрім ютелу=) якість висока=) я живу на краю міста у мене на джинсі 3-4 палки=)
_ | | |
|
|
DIEmens | Дата: Ср, 11.06.2008, 00:19 | Повідомлення # 8 | Група: Модератори | Quote (abhas) і інтернет нормальний в мого друга Лайф, постійно працює в інтернеті інтернет солідний tongue але досить таки дорогий sad курив? на лайфі нормальний інтернет??? це самий убогий і-нет!=)
_ | | |
|
Lara | Дата: Ср, 11.06.2008, 01:27 | Повідомлення # 9 | Група: Довірені | DIEmens нуууу....може і було таке колись.... А зара нічогенький став(особливо в ночі, ггг), мабуть обладнання оновили... | | |
|
|
GreenBuck | Дата: Пн, 23.06.2008, 19:55 | Повідомлення # 11 | Admin Група: Адміністратори | abhas, мама говорит ето всьо план тормозіт-слиш малиш в мєру потрєбляй гашиш то не план тормозить, то інет у лайфа-коли ви бачили шоб у лайфа швидкість закачки більше 7 кб скочила? а в мтс як правило 10 кб. того я і кажу.
|
Lara | Дата: Чт, 17.07.2008, 12:44 | Повідомлення # 12 | Група: Довірені | Хлопці, Utel пропонує нові і дуже ЦІКАВІ тарифи Ось, гляньте: http://utel.ua/private/tariffs.php?show=payment_packet | | |
|
SlaYeR1992 | Дата: Чт, 17.07.2008, 13:11 | Повідомлення # 13 | Група: Модератори | Quote (Lara) Хлопці, Utel пропонує нові і дуже ЦІКАВІ тарифи Непогано, Мобільний Інтернет(грн/Мб) - 0,10; 128 Мб для доступу до мобільного Інтернету
SXG75 - последний на котором написано SIEMENS, дальше только BENQ | | |
|
Lara | Дата: Вт, 22.07.2008, 17:52 | Повідомлення # 14 | Група: Довірені | На Лайфе новый прикол У мну закончились метры, так не... - связь не пропала... - начали утекать денежки со счёта... Притом так сразу много..... | | |
|
|