Проблеми сайту
|
|
GreenBuck | Дата: Вт, 21.08.2007, 15:33 | Повідомлення # 1 | Admin Група: Адміністратори | Якщо щось не завантажується, не працює, десь видно недоробки, тоді пишіть-постараюсь усе виправити.
шукаю бітмейкера Раніше був під ніком Patriot, тепер GreenBuck. Не плутаємо мене із кимось. | | |
|
GreenBuck | Дата: Ср, 22.08.2007, 10:50 | Повідомлення # 2 | Admin Група: Адміністратори | Сьогодні пофіксив новий глюк-в головному меню сайту не хотіло заходити на форум. Після додавання до адреси www. все стало нормально.
шукаю бітмейкера Раніше був під ніком Patriot, тепер GreenBuck. Не плутаємо мене із кимось. | | |
|
GreenBuck | Дата: Ср, 29.08.2007, 15:43 | Повідомлення # 3 | Admin Група: Адміністратори | Сьогодні було помічено баг-опера (версії 9.02) не оновлювала сторінок сайту, а показувала старі, не оновлені сторінки. Лікується баг кнопкою Refresh
|
Altanets | Дата: Пт, 07.09.2007, 12:49 | Повідомлення # 4 | Група: Користувачі | Вы не можете прикреплять файлы Чому?
Іноді відчуваєш себе жолудем - варто впасти, і тебе з'їсть яка-небудь свиня. І поскаржитися нікому - довкруги одні дуби... | | |
|
GreenBuck | Дата: Пт, 07.09.2007, 15:10 | Повідомлення # 5 | Admin Група: Адміністратори | Може файл був завеликий? Стоїть обмеження на файл-півметра (0,5 Мб). Може файл був більше? Якщо ні, то я сьогодні увечері цим займусь.
|
GreenBuck | Дата: Пт, 07.09.2007, 15:26 | Повідомлення # 6 | Admin Група: Адміністратори | Є ще один варіант-на форум користувачам стоять базові права. Там може бути, що корист. заборонено виклад. файли. Якщо так, то до вечора виправлю. Так і було. Тепер коритсувачі можуть викладати файли на форумі та у каталозі файлів.
|
N1ghtmare | Дата: Пн, 10.12.2007, 03:05 | Повідомлення # 7 | Група: Користувачі | Відвідування впало?
[url=http://ness-team.ru/][img]http://i005.radikal.ru/0711/1c/978123bcf196.gif[/img][/url] [color=red][i]Attends toi dans tiens rves... Tien Cauchemar[/i] ;D[/color] | | |
|
Lara | Дата: Пн, 10.12.2007, 16:35 | Повідомлення # 8 | Група: Довірені | N1ghtmare, Це точно. Потрібно щось НОВЕНЬКЕ.... | | |
|
GreenBuck | Дата: Пн, 10.12.2007, 19:04 | Повідомлення # 9 | Admin Група: Адміністратори | N1ghtmare, які люди! Привіт, Несс! N1ghtmare, Lara, я помітив втрати у відвідуваності, проте в мене наближається сесія і тяжка притому (1-ша та ше й нічого не робив цьогоріч). N1ghtmare, він же Несс, якшо хочш, то можеш допомогти у розвитку ресурсу. Звертайся в асю.
|
alximik | Дата: Вс, 16.12.2007, 00:59 | Повідомлення # 10 | Младший Admin Група: Адміністратори | Привет, еще такое замечание (или вопрос), как создавать новые темы? Непомешала бы такая тема как "барахолка", где каждый мог бы выкинуть своё обьявление и продаже или покупке чегото? Хотя лично я сделал бы этот раздел отдельным подфорумом, в который бы разбил на темы к пример: 1. Продажа мобильников. 2. Продажа кпк и комуникаторов. 3. Продажа компьютеров и комплектующих. 4. Разное. - Вобщем где так, или что то на подобие.... Добавлено (16.12.2007, 00:59) --------------------------------------------- Еще пара предложений: - На главной странице форума в теме надо делать ссылку на последнюю страницу темы. - Проверь цвет ников тех кто находится на форуме и просматривает темы, цвет одинаковый с цветом заливки, результат - невидно имён. Если еще что то нарою - отпишусь. До связи.
Будте внимательны - за вами следят!!! My-Mobile.at.ua | | |
|
GreenBuck | Дата: Вс, 16.12.2007, 22:28 | Повідомлення # 11 | Admin Група: Адміністратори | alximik, як тільки зявиться час (десь вівторок-середа, то одразу ж виправлю) Якщо хочеш приєднатися до команди сайту, то я тобі можу надати таку можливість.
|
alximik | Дата: Вс, 16.12.2007, 23:08 | Повідомлення # 12 | Младший Admin Група: Адміністратори | В качестве кого? Админа я не потяну как минимум из за трафика, в модерах на форуме на мой взгляд ты еще не очень нуждаешься (посещаемость не очень)... Советами постараюсь помочь, может помогу с рекламой, постараюсь кинуть кое где пару ссылок на твой сайт.... У меня вопрос появился чисто по сайту - как ты его раскачивал, в каких поисовиках? Рекламировал ли ты его через прогу которая регестрирует его в 1500 поисковиков или что то еще? Был бы я на должности админа, я бы на твоём месте поставил бы на сате хотябы рекламу от гугла, реклама акуратная, много места не просит да и не навязчивая, а денежку приносит (хоть и небольшую, но приятно). Когда закончу свой ресурс и дождусь нормального интернета можно будет их обьеденить (так как у меня со знаниями по созданию форума не особо хорошо). Да и сайтики я делаю на HTML. Кстати что самое бомбовое в твоем сайте он стильный и мало весит - за это отдельный респект. Мой тяжеловат но с хорошим оформлением и кое какой озвучкой... Если не сложно напиши какие варианты насчет команды у тебя есть, может кем нибудь и пригожусь. и если не сложно, напиши свою асю... Спишемся...
|
GreenBuck | Дата: Вс, 16.12.2007, 23:25 | Повідомлення # 13 | Admin Група: Адміністратори | alximik, приємно чути позитивні оцінки. капець як приємно. Рекламку однозначно треба, мені дехто з форума рекомендував яндекса рекламу-дорожча. Відносно розкрутки-в асю напишу, не треба мені конкурентів вчити Відносно співпраці-я тільки за. Напиши номер своєї асі. Ось номер моєї-352-976-798
|
N1ghtmare | Дата: Пн, 17.12.2007, 12:28 | Повідомлення # 14 | Група: Користувачі | Quote (Patriot) N1ghtmare, які люди! Привіт, Несс! Мля.. Спалили.. =/ =D Quote (Patriot) N1ghtmare, він же Несс, якшо хочш, то можеш допомогти у розвитку ресурсу. Звертайся в асю. Як, щодо взаємодопомоги, подробиці відправив в приватні мессаги. Quote (alximik) 1. Продажа мобильников. 2. Продажа кпк и комуникаторов. 3. Продажа компьютеров и комплектующих. Имхо, это лишнее, посещалка не очень так что я думаю что эти разделы актуальными не будут.. =/ Quote (Patriot) Рекламку однозначно треба Стукай в асю.. Пораджу дещо.. Quote (Patriot) Відносно розкрутки-в асю напишу, не треба мені конкурентів вчити Знову ж, стукай в асю)))))
[url=http://ness-team.ru/][img]http://i005.radikal.ru/0711/1c/978123bcf196.gif[/img][/url] [color=red][i]Attends toi dans tiens rves... Tien Cauchemar[/i] ;D[/color] | | |
|
alximik | Дата: Пн, 17.12.2007, 13:03 | Повідомлення # 15 | Младший Admin Група: Адміністратори | Не уверен, мне лично надо было кинуть обьяву, и я пошёл на другой сайт, и с чего то всё таки всёравно нужно начинать....
|