Глючарить УКОЗ
|
|
GreenBuck | Дата: Пт, 11.01.2008, 11:06 | Повідомлення # 1 | Admin Група: Адміністратори | Отож, на укозі шо не день, то більшає приколів-на форумі не бачить місцями теми, до прикладу подивіться у розділ тарифи моб. операторів-тем 1, постів 12, а зправа нічого не показує-пише нема тем. Одразу згадується старий анекдот: user Здравствуйте support Добрый вечер. user форум на сайте не работает... user можно разобраться в чем проблема support Можно. Разбирайтесь. Хто шо мені порадить відносно ресурса?
шукаю бітмейкера Раніше був під ніком Patriot, тепер GreenBuck. Не плутаємо мене із кимось. | | |
|
dimon93 | Дата: Пт, 11.01.2008, 15:52 | Повідомлення # 2 | Група: Модератори | Patriot, Даже не знаю че те предложить - хороших хостеров нынче мало. Могу выложить список сайтов-хостеров. Кстати я уже с недельку немогу зарегистрироваться на УКОЗЕ - так шо скорее всего у них там какие-то проблемы, может перебор с юзерами... хз, но если че обращайся, чем смогу помогу!
Siemens - был,есть и будет! A55-->S75-->C65-->EF81 Злостным оффтоперам просьба не беспокоить - модер тоже человек,любит поспать... | | |
|
GreenBuck | Дата: Сб, 12.01.2008, 19:28 | Повідомлення # 3 | Admin Група: Адміністратори | dimon93, якшо не важко, то виклади зсилочку на доброго хостера.
шукаю бітмейкера Раніше був під ніком Patriot, тепер GreenBuck. Не плутаємо мене із кимось. | | |
|
DIEmens | Дата: Сб, 12.01.2008, 20:14 | Повідомлення # 4 | Група: Модератори | Quote (Patriot) до прикладу подивіться у розділ тарифи моб. операторів-тем 1, постів 12, все там правильно! в тій колонці пише хто останній зробив оновлення того форуму, оновлень не було, тема була переміщена з іншого розділу!
_ | | |
|
GreenBuck | Дата: Сб, 12.01.2008, 21:14 | Повідомлення # 5 | Admin Група: Адміністратори | DIEmens, точно-я ж ту тему переміщав із іншого розділу. Проте, факт лишається фактом-на сайт періодами нереально зайти (власне, як і на всі сайти укоза)
|
dimon93 | Дата: Сб, 12.01.2008, 22:52 | Повідомлення # 6 | Група: Модератори | Patriot, ТРИМАЙ ДВА ЛИСТА ЦЬОГО ДОБРА, ЯКЩО САЙТ САМ РОБИВ - ТО МОЖЕ ЩОСЬ І ПІДІЙДЕ (ЦЕ ТІЛЬКИ САМІ НАЙКРАЩІ, АЛЕ З З КОНСТРУКТОРАМИ ТАМ МАЛО )
Siemens - был,есть и будет! A55-->S75-->C65-->EF81 Злостным оффтоперам просьба не беспокоить - модер тоже человек,любит поспать... | | |
|
GreenBuck | Дата: Сб, 12.01.2008, 23:25 | Повідомлення # 7 | Admin Група: Адміністратори | dimon93, дякую. +1
|
GreenBuck | Дата: Вс, 13.01.2008, 12:23 | Повідомлення # 8 | Admin Група: Адміністратори | DIEmens, в мене опера 9.21. Всі сайти шикарно грузяться, крім тих, шо на укозі...
|