Ваша думка про EF81...
|
|
Lara | Дата: Вт, 27.11.2007, 17:23 | Повідомлення # 1 | Група: Довірені | Ну що ж, мій вердікт такий - телефон звичайно шикарний, не сперечаюся. Але виробники поспішили і випустили його на ринок недопрацьованим Так - якість відповідає ціні. Не сперечаюся, що якщо користуватися їм тільки як телефоном, -ОК проблем немає. Але всі інші розширені, і скажу що зовсім не маловажні функції, нажаль суцільні глюки. Так так, це обговорюється на багатьох форумах. А у мене навіть було таке, що при підключенні до компу, - останній вис (це я намагалася відкрити пару пісень, що скинули мені по "Синезубу" щоб залити їх по-нової для можливості прослуховування). Ели-пали,- все доводиться робити через "задній прохід"... Так що ж залишається робити непросвященним товаришам власникам цього "дива"? Допрацьовувати все самим.... Мужайтеся, піпли...Ох, як важко на світі жити... | | |
|
GreenBuck | Дата: Вт, 27.11.2007, 19:42 | Повідомлення # 2 | Admin Група: Адміністратори | Мдя, правду кажеш. Проте, шо мене найбільш дістає-це вирубачки телефона. Особливо після смс-ок. Це взагалі капець. Як то команда німих німців-інваліді робила ту прошивку.
шукаю бітмейкера Раніше був під ніком Patriot, тепер GreenBuck. Не плутаємо мене із кимось. | | |
|
teryoha | Дата: Чт, 06.12.2007, 17:58 | Повідомлення # 3 | Група: Користувачі | Patriot, а яка у тебе прошивка? | | |
|
GreenBuck | Дата: Чт, 06.12.2007, 23:50 | Повідомлення # 4 | Admin Група: Адміністратори | teryoha, свн 52
шукаю бітмейкера Раніше був під ніком Patriot, тепер GreenBuck. Не плутаємо мене із кимось. | | |
|
teryoha | Дата: Пт, 07.12.2007, 00:27 | Повідомлення # 5 | Група: Користувачі | Patriot, чому не прошиваєш 58, багато проблем відпало б | | |
|
Dremor-93 | Дата: Вс, 30.12.2007, 09:53 | Повідомлення # 6 | Група: Користувачі | Гггг бомба телефон...але Коли срана перешивка тоді там стікі проблем (то вісне то ше якісь пріколи...)шо викінути хочется і думаєш"нахер иені такій сраний телефон"але я не жалію бо в ньому мене все устраює... | | |
|
Lara | Дата: Пн, 31.12.2007, 12:05 | Повідомлення # 7 | Група: Довірені | а в моему чомусь глюків стає все більш і більш...:(( але все зникає після перезавантаження. Так що доводиться кожен раз це робити (( А мені казали, що 58-а прошивка - це добре,- глюків мало ((((((((((((((( | | |
|
GreenBuck | Дата: Пн, 31.12.2007, 12:08 | Повідомлення # 8 | Admin Група: Адміністратори | teryoha, поки шо мені не треба. Глюків небагато, та й уже до них звик)) А відносно функцій-на свн 58 на *123/ не зайдеш, а мені це меню потрібне. Єдиний плюс 58 проші-то те шо перегляд картинок, їх можна пролистувати без мультимедіаплеєра.
|
GreenBuck | Дата: Пн, 31.12.2007, 12:09 | Повідомлення # 9 | Admin Група: Адміністратори | Lara, 58 сама краща. У одного знайомого стоїть 27-то він ледь не повісицця, але перешивати боїцця. Отак-от
|
Mike | Дата: Вс, 06.01.2008, 03:03 | Повідомлення # 10 | Група: Користувачі | 58 прошивка рулит - жаль компания развалилась, может быть успели до ума все довести, просто добивают глюки - а так телефон модный, хороший и гарнитурка отличная! | | |
|
|
alximik | Дата: Пн, 28.01.2008, 01:55 | Повідомлення # 12 | Младший Admin Група: Адміністратори | Quote (DIEmens) не могу понять что может быть страшного в прошивке??? особенно на квалках??? Просто непонятный человеческий страх перед неизвестным. Мысль что телефон вдруг перестанет работать. Это как прыжок с парашутом, парашут за спиной - а прыгать в первый раз всёравно страшно! В телефоне больше всего добивают такие глюки: 1) Очень плохая работа с флешкой (постоянно перестаёт её видеть без всеких видимых на то причин); 2) Очень плохо общается со всем что на руском языке подписано (то невидит, то нечитает, то удалить неможет, а про названия я совсем молчу); 3) Дико тормозит при температуре ниже 10 градусов. да впрочем и ниже 0 уже начинает подтормаживать!
Будте внимательны - за вами следят!!! My-Mobile.at.ua | | |
|
dimon93 | Дата: Пн, 28.01.2008, 19:56 | Повідомлення # 13 | Група: Модератори | Тел конечно классный, но его полноценный потенциал разработчик открыть не успел!!!! Кстати alximik, у меня таких галюнов не наблюдается? Может все-таки дело в 58 проше, где-то читал что разработчик остановился на 48 - т.к. система начала работать стабильно(самому смешно), а 52,58 уже осталась доделывать кучка энтузиастов из бывшего Siemens mobile! Может поспешили чего-то не доделали...Их же бенки накрывали за незаконное производство.
Siemens - был,есть и будет! A55-->S75-->C65-->EF81 Злостным оффтоперам просьба не беспокоить - модер тоже человек,любит поспать... | | |
|
alximik | Дата: Вт, 29.01.2008, 00:07 | Повідомлення # 14 | Младший Admin Група: Адміністратори | dimon93, А какая у тебя версия прошивки?
Будте внимательны - за вами следят!!! My-Mobile.at.ua | | |
|
dimon93 | Дата: Вт, 29.01.2008, 22:25 | Повідомлення # 15 | Група: Модератори | alximik, 52
Siemens - был,есть и будет! A55-->S75-->C65-->EF81 Злостным оффтоперам просьба не беспокоить - модер тоже человек,любит поспать... | | |
|