Що в прошивці твоїй? (EF81)
|
|
GreenBuck | Дата: Вт, 21.08.2007, 15:50 | Повідомлення # 1 | Admin Група: Адміністратори | В темі розмовляємо лише про РОЗКОПКИ ПРОШИВКИ. Хелп по телефонам в ІНШІЙ темі! Із розкопок моїх та людей з різних форумів стало відомо, що даний телефон не є простим і його сміливо можна причисляти до смартфонів. Чому? Спробую пояснити... В телефоні прошивка базується на платформі Brew (маловідома штука, розробник Qualcom). Програми, Ігри, системні приложенія(русизм, а як ще назвати)-можуть згортатися в режим очікування диспетчером задач (кнопка з кількома віконцями.) Також розвідка донесла, що в прошивці є невелика частинка Лінукса, що (можливо) у майбутньому дасть шанс зробити системні патчі. Зараз доступний лише один системни патч (якщо його можна так назвати)-розширене Field Test Menu (шукати у патчах). Про подальші секрети прошивки розповім згодом.
шукаю бітмейкера Раніше був під ніком Patriot, тепер GreenBuck. Не плутаємо мене із кимось. | | |
|
GreenBuck | Дата: Вт, 21.08.2007, 18:34 | Повідомлення # 2 | Admin Група: Адміністратори | Нещодавно стало відомо, що якщо написати програму (або гру) на платформі Brew, то і плеєр і інші системні та несистемні задачі (наприклад ява) зможуть з нею уживатися.
шукаю бітмейкера Раніше був під ніком Patriot, тепер GreenBuck. Не плутаємо мене із кимось.
Повідомлення відредагував Patriot - Вт, 21.08.2007, 18:35 | | |
|
GreenBuck | Дата: Ср, 29.08.2007, 16:09 | Повідомлення # 3 | Admin Група: Адміністратори | Вам, як власникам даного телефону відомо, що в яві (наприклад програмі опера) не можна набирати російською чи українською. На даний момент це неможливо виправити, проте вже зроблено версії опери, в якій використовується трансліт.
шукаю бітмейкера Раніше був під ніком Patriot, тепер GreenBuck. Не плутаємо мене із кимось. | | |
|
Altanets | Дата: Пт, 07.09.2007, 12:42 | Повідомлення # 4 | Група: Користувачі | Quote якщо написати програму (або гру) на платформі Brew, то і плеєр і інші системні та несистемні задачі (наприклад ява) зможуть з нею уживатися. Не все так просто. Дійсно, програмне забезпечення (далі ПЗ) Brew менш вимогливі до ресурсів мобільного пристрою і можуть звертається до апаратного забезпечення безпосередньо, тому для ПЗ Brew потрібен цифровий підпис і підтримка оператора мережі, що може створювати труднощі розробки ПЗ (воно може не пройти тестування, крім того, тестування ПЗ і видача підпису є платним).
Іноді відчуваєш себе жолудем - варто впасти, і тебе з'їсть яка-небудь свиня. І поскаржитися нікому - довкруги одні дуби... | | |
|
GreenBuck | Дата: Чт, 15.11.2007, 17:49 | Повідомлення # 5 | Admin Група: Адміністратори | Lara, хочеш модером на форумі бути?
|
Lara | Дата: Ср, 28.11.2007, 15:31 | Повідомлення # 6 | Група: Довірені | Patriot, Підскажи, а як з'ясувати країну-виробника телефона? СПС. | | |
|
GreenBuck | Дата: Ср, 28.11.2007, 21:49 | Повідомлення # 7 | Admin Група: Адміністратори | Подивись під батареэю наклейку. Або набери зірочкарешітка06решітка і покляцай у тих менюшках, там має писати локалізація.
|
dimon93 | Дата: Пт, 07.12.2007, 16:38 | Повідомлення # 8 | Група: Модератори | Народ,таке питання - зараз я можу купити цей телефон але він китайський ,ціна - $160,брати чи не брати його,які можуть бути проблеми саме з таким телефоном?
Siemens - был,есть и будет! A55-->S75-->C65-->EF81 Злостным оффтоперам просьба не беспокоить - модер тоже человек,любит поспать...
Повідомлення відредагував dimon93 - Пт, 07.12.2007, 16:40 | | |
|
Lara | Дата: Вс, 09.12.2007, 01:13 | Повідомлення # 9 | Група: Довірені | dimon93, Йди в тему "Ваша думка про EF81..." А щодо ціни,- то мені здається мабудь забагацько... я свій купила за 680 ГРН! | | |
|
stiger | Дата: Ср, 12.12.2007, 14:32 | Повідомлення # 10 | Група: Користувачі | хмм.. також з других форумів я маю зробити висновок, що даний телефон, який доречі зараз коштує максимум 700 гривень, точто 120 доларів, мае такі поклади в собі, що й уявити годі, просто вони закриті для нас, виробник навмисне урізав можливості. Шукаю сервісну прошивку щоб можна було розкрити усі можливості телефону (туди ставиться майже все (платформа телефону універсальна)) | | |
|
GreenBuck | Дата: Ср, 12.12.2007, 19:08 | Повідомлення # 11 | Admin Група: Адміністратори | stiger, сервісні прошивки є, але навряд чи ти її "розбереш"-я вже десяток разів казав, шо німці саме CRC підпис проші не можуть розшифрувати.
|
Lara | Дата: Ср, 12.12.2007, 23:11 | Повідомлення # 12 | Група: Довірені | Ваще мені здається, що перепрошивати тело бажано в сервісцентрі. Там всеж таки спец.обладнання є та люди, що розуміються в цьому. А то вдома можна такого начудити... | | |
|
alximik | Дата: Пт, 14.12.2007, 19:21 | Повідомлення # 13 | Младший Admin Група: Адміністратори | Для Lara: Quote (Lara) Ваще мені здається, що перепрошивати тело бажано в сервісцентрі. Там всеж таки спец.обладнання є та люди, що розуміються в цьому. А то вдома можна такого начудити... На самом деле перепрошивка очень простой процес, сложнее побороть свой страх! Поверь опыту человека у которого сейчас 36 телефон по счету... 3-ю или 4-ю часть я перепрошивал сам (в сервис центр обращался один раз - нужно было перепрошить Соню Эриксон, а с ними я дела не имел...
Будте внимательны - за вами следят!!! My-Mobile.at.ua | | |
|
volkodav83 | Дата: Ср, 19.12.2007, 02:17 | Повідомлення # 14 | Група: Користувачі | привет скажите пожайлуста я уже запарился у меня 52 прошивками глючит до ужаса че делать | | |
|
GreenBuck | Дата: Ср, 19.12.2007, 13:20 | Повідомлення # 15 | Admin Група: Адміністратори | volkodav83, ОФФТОП. За 3 оффтопа буду бан на 3 дні давати!!!
|