Ява-комбайни.
|
|
GreenBuck | Дата: Сб, 03.11.2007, 16:42 | Повідомлення # 1 | Admin Група: Адміністратори | Неодноразово бачив зроблені на яві "комбайни"-склеєні в одну кілька мідлетів. Це дуже практично, адже еф81 не підтримує багатозадачності яви, а тому послухати музику разом з іграми без уст. патчів можливо лише в такому "комбайні". Складові для створення комбайнів викладу на протязі найближчих кількох днів, а поки що просимо що вам склеїти за плюсик.
шукаю бітмейкера Раніше був під ніком Patriot, тепер GreenBuck. Не плутаємо мене із кимось. | | |
|
GreenBuck | Дата: Сб, 03.11.2007, 21:09 | Повідомлення # 2 | Admin Група: Адміністратори | Як і обіцяв, викладаю все, що необхідно для склеювання комбайнів, а це: Скачати ява платформу 1 частина проги малтайм 2 частина проги малтайм Спочатку інсталюємо ява платформу, а вже потім прогу малтайм. ЇЇ розпаковуємо в одну директорію з двох архівів. Якщо при запуску програма малтайм не "бачить" файлів, то подивіться в яких директоріях ті файли з архівів мають бути і розмістіть їх як належить. Тим, хто не хоче з цим возюкатись, бо це займає трохи часу пропоную залишити заявку на склеювання мідлетів-я можу зробити за плюсик.
шукаю бітмейкера Раніше був під ніком Patriot, тепер GreenBuck. Не плутаємо мене із кимось. | | |
|
anri4 | Дата: Сб, 24.11.2007, 13:12 | Повідомлення # 3 | Група: Довірені | Якщо не важко, будь ласка, склей і прикріпи файл. | | |
|
GreenBuck | Дата: Сб, 24.11.2007, 21:40 | Повідомлення # 4 | Admin Група: Адміністратори | Який саме файл? Шо саме склеїти?
|
anri4 | Дата: Пн, 26.11.2007, 19:32 | Повідомлення # 5 | Група: Довірені | Потрібен додаток для того, щоб можна було слухати музику і одночасно грати. | | |
|
GreenBuck | Дата: Пн, 26.11.2007, 23:26 | Повідомлення # 6 | Admin Група: Адміністратори | anri4, якшо маєш на увазі утиліти для компа шоб комбайни ліпити, то тут все викладено. А якшо шось конкретне зліпити, то скажи які ігри зліпити з ява плеєром?
|
GreenBuck | Дата: Пн, 03.12.2007, 09:54 | Повідомлення # 7 | Admin Група: Адміністратори | anri4, мені не важко нікому склеїти. Головне, не встидатися, а просто попросити у цій темі. А то всі шось такі скромні Бояться попросити чи шо) Я то можу наклепати комбайнів купу, та тільки місце на сайті не гумове, а кому шось конкретне треба-то краще попросіть. Я ж не знаю які ігри ви хочете одночасно з музикою грати.
|
alximik | Дата: Пт, 14.12.2007, 21:11 | Повідомлення # 8 | Младший Admin Група: Адміністратори | Есть пара прог которые надо склеить, я попробую, если не получится выложу их здесь! А от тебя пока попрошу подробный мануал по склеке и желательно с какимто примером!!! Ожидаю! Добавлено (14.12.2007, 21:11) --------------------------------------------- Склеить получилось - вот что я обнаружил: - Приложение устанавливается если ты не выбираешь свою иконку. - Со своей иконкой приложение устанавливается, - но в телефоне после перезагрузки его нет. Возник вопрос: - Как в запущеном приложении переключаться с одной проги на другую (т. е. сборка например опера-ася-плеер, как переключаться между асей, плеером и оперой)???
Будте внимательны - за вами следят!!! My-Mobile.at.ua | | |
|
GreenBuck | Дата: Пт, 14.12.2007, 21:48 | Повідомлення # 9 | Admin Група: Адміністратори | alximik, зажми * (зірочку). Це звертає програму в трей і переходить до списку інших прог. Також може бути через лівий софткей, але переважно зірочкою.
|
alximik | Дата: Пт, 14.12.2007, 22:27 | Повідомлення # 10 | Младший Admin Група: Адміністратори | Спасибо за совет, а что насчет иконки - стандартная иконка очень корявая....
|
123den456 | Дата: Чт, 17.01.2008, 19:52 | Повідомлення # 11 | Група: Користувачі | CКЛЕЙ МЕНИ БУДЬЛАСКА | | |
|
GreenBuck | Дата: Чт, 17.01.2008, 21:38 | Повідомлення # 12 | Admin Група: Адміністратори | 123den456, склеїти? без проблем)) давай два пальця тобі склею Ти б хоч сказав би, шо клеїти Назви проги і ігри які треба до купи склеїти-я склею.
|
(((SOkRAT))) | Дата: Вс, 27.01.2008, 19:11 | Повідомлення # 13 | Група: Модератори | прошу перепрошення, але в мене ссилка Скачати ява платформу не відкривається пише що в мене немае прав що це? що мені потрібно зробити? | | |
|
alximik | Дата: Вс, 27.01.2008, 19:17 | Повідомлення # 14 | Младший Admin Група: Адміністратори | Quote ((((SOkRAT)))) прошу перепрошення, але в мене ссилкаСкачати ява платформуне відкривається пише що в мене немае прав що це?що мені потрібно зробити? У тебя какой експлорер? попробуй зайти через оперу! у меня через неё всё нормально!
|
(((SOkRAT))) | Дата: Пн, 28.01.2008, 23:52 | Повідомлення # 15 | Група: Модератори | дякую, спробую!!! надіюсь все вийдеДобавлено (28.01.2008, 23:48) --------------------------------------------- Всеж таки в мене нічого невиходить файл скачало але вона займее 750байт 750 байт а не кілобайт. Якщо так і потрібно то як інсталювати на мобільний телефон? Прошу будь ласка написати знову послідовність установки. Добавлено (28.01.2008, 23:52) --------------------------------------------- мій номер асі :496 829 889 прошу при можливості допоможіть | | |
|