Розмови про програми.
|
|
GreenBuck | Дата: Пн, 03.12.2007, 23:14 | Повідомлення # 1 | Admin Група: Адміністратори | Розмовляємо про програми, вирішуємо проблеми повязані з програмами.
шукаю бітмейкера Раніше був під ніком Patriot, тепер GreenBuck. Не плутаємо мене із кимось. | | |
|
ivanovolegan | Дата: Пн, 03.12.2007, 23:14 | Повідомлення # 2 | Група: Користувачі | jimm прикольная штука, но у меня на ef81 при работе с jimm проскакивают глюки в плане невозможности поиска по UIN,сохранения контактов, и самое противное что противоположная сторона через раз видит мои сообщения. Прогу брал на этом сайте так как она должна бы как можно лучше подходить к моей трубе.Чо делать?????? Уже все пальцы постирал при настройке.Но без jimma уже нето | | |
|
GreenBuck | Дата: Пн, 03.12.2007, 23:33 | Повідомлення # 3 | Admin Група: Адміністратори | ivanovolegan, так без джіма уже як без рук. Проте можна використати якусь альтернативу-спробуй Yapp! Це теж подібна до квіпа і асі прога. Можливо вона тобі пригодиться. Викласти прогу чи сам знайдеш?
шукаю бітмейкера Раніше був під ніком Patriot, тепер GreenBuck. Не плутаємо мене із кимось. | | |
|
ivanovolegan | Дата: Пт, 07.12.2007, 15:38 | Повідомлення # 4 | Група: Користувачі | Patriot, Спасибо за совет. Такого добра валом | | |
|
GreenBuck | Дата: Чт, 13.12.2007, 13:34 | Повідомлення # 5 | Admin Група: Адміністратори | ivanovolegan, знайшов один спосіб нормального користування джімом. Беремо програму япп (Yapp!) на офіц. ресурсі, активуємо її-там навіть смска має прийти з номером вашого яппа, все безкоштовно. З яппа (там є меню меседжер) заходимо в асю, оффлайн повідомлень япп не бачить, проте після цієї процедури можна сміливо запускати джімм-оффлайн повідомлень НЕ БУДЕ! Сам додумався, бо люблю зі своєю дівчиною в асі на парах посидіти
|
GreenBuck | Дата: Чт, 13.12.2007, 13:35 | Повідомлення # 6 | Admin Група: Адміністратори | Офіційний сайт Яппа!
|
Parti | Дата: Чт, 03.01.2008, 22:05 | Повідомлення # 7 | Група: Користувачі | Щось непрацює ні япп ні квіп(взагалі нічого непрацює) Підскажіть щонебудь! Добавлено (03.01.2008, 22:05) --------------------------------------------- Patriot, проблеми з установкою прог на тел.Установка проходить нормально(все роблю по інструкції)телефон перезагружається(пише повідомлення про установку,все ніби добре),заходжу у програми, і там нічого немає(в розумінні нової програми,чи і гри).Це щось з прошивкою,чи що???Підскажи!
Siemens C35i-->Siemens CXV70-->Siemens-->C75-->Benq-Siemens EF81 :) | | |
|
GreenBuck | Дата: Пт, 04.01.2008, 12:39 | Повідомлення # 8 | Admin Група: Адміністратори | Parti, коротше кажучи так! Качаєш джімм з цього сайту (тут лежить джімм аспро). В ньому ставиш налаштування-юін і пароль. І все! Якшо немає оффлайн постів (на ЕФ-ці чомусь не завантажується джімм при оффлайн постах), то можеш переписуватись. Програма називається саме джімм, а не квіп. І до речі, шоб він працював треба джпрс-інет, а не жпрс-вап! Так само і для опери-міні! Відносно невстановлених програм-таке буває, проте ці файли, котрі викладені на сайті мають працювати, мною особисто перевірені. і ше одне-якшо не працюють мої після встановки через брю мобайл командер, то спробуй поставити з мобіли їх (через браузер).
|
blooders | Дата: Чт, 10.01.2008, 15:23 | Повідомлення # 9 | Група: Користувачі | А як налаштувати GPS Navigation на Benq Ef81???? Допоможіть!!! Добавлено (10.01.2008, 15:23) --------------------------------------------- Patriot, Допоможеш? | | |
|
dimon93 | Дата: Чт, 10.01.2008, 21:46 | Повідомлення # 10 | Група: Модератори | blooders, для начала нужна проверить есть ли у тя в телефоне ГПС-модуль. У тя есть Блютуз ГПС-приемник(покупается отдельно и за бешенные бабки)?(без него работать не реально, т.к. тел через него выходит на спутник)???????????????????????????? Если у тя его нету, рассказывать че либо дальше бессмысленно...
Siemens - был,есть и будет! A55-->S75-->C65-->EF81 Злостным оффтоперам просьба не беспокоить - модер тоже человек,любит поспать... | | |
|
GreenBuck | Дата: Чт, 10.01.2008, 22:05 | Повідомлення # 11 | Admin Група: Адміністратори | blooders, гпс модуля на еф81 НЕМАЄ! Програма, котра подана на еф81 це просто демонстрація, того шо може бути за наявності жпс модуля. ЖПС приймач дорога і не дуже практична річ-якшо в машину ставити, то ше згодиться. А якшо понти перед друзями поганять, то нафіга тобі із собою цілу коробочку носити?
|
|
GreenBuck | Дата: Пт, 11.01.2008, 01:01 | Повідомлення # 13 | Admin Група: Адміністратори | DIEmens, штани точно спадати не будуть))))) +1!
|
blooders | Дата: Пт, 11.01.2008, 16:11 | Повідомлення # 14 | Група: Користувачі | А як користуватися програмою SxgFM? Підскажіть будьласка!!! Добавлено (11.01.2008, 14:17) --------------------------------------------- Patriot, Підскажеш? Добавлено (11.01.2008, 16:11) --------------------------------------------- dimon93, А как пользоватся прогой SxgFM? | | |
|
|